نقشه راه و فاز های پیاده سازی EPM به لحاظ گستره اجرایی چیست؟
16 تیر 1403
ارسال شده توسط مدیر سایت
108 بازدید
به طور کلی سیر پیاده سازی سیستم مدیریت پروژه سازمانی یک سیر تکرار شوندۀ (Iterative) تکمیل و بهبود مستمر است که هم به لحاظ گستره و هم به لحاظ نوع ماژول های مورد نیاز، دارای فازهای مختلفی است که الزاماً می بایست به ترتیب و یکی پس از دیگری به اجرا درآیند.
پیاده سازی EPM درسازمان های بزرگ معمولا در چهار مرحله صورت می گیرد. بدین ترتیب که در هر مرحله علاوه بر طراحی و برنامه ریزی بر مبنای چشم انداز آن مرحله، قابلیت های مربوطه پیاده سازی شده و مورد تثبیت و استقرار سازمانی واقع میشوند. چهار فاز این چرخه های تکرار شونده عبارتند از:
- Proof of Concept: عبارت است از نمایش قابلیت ها و امکانات سیستم به صورت عینی و به منظور ایجاد درک مشترک و جلب موافقت مدیریت ارشد مجموعه پیش از عقد قرارداد و نیز ارائه عمومی قابلیتهای پایه ای سیستم برای کل مجموعه سازمان به عنوان نقطه آغازین پیاده سازی سیستم
- Limited Production Pilot: پس از عقد قرارداد و به دنبال ممیزی فرآیندهای جاری مدیریت پروژه و تحلیل نیازهای اولیه و ضروری مجموعه، یک پروتوتایپ از سیستم، توسعه یافته و پس از پیکره بندی های اصلی برای تعداد محدودی از پروژه های منتخب سازمان به عنوان پایلوت تست می شوند.
- Deployment Departmental: پس از تست موفقیت آمیز پایلوت و رفع اشکالات احتمالی، پیاده سازی سیستم در یک دپارتمان، یا بخش کاری یا معاونت خاصی از سازمان که مناسب ترین بخش برای شروع استقرار سازمانی است صورت می گیرد.
- Enterprise Rollout: پس از تثبیت و مشخص شدن خروجی عملکردی دپارتمان منتخب، کلیه قابلیت های مورد نیاز سازمان به ترتیب اولویت مرحله به مرحله طراحی و مناسب سازی می شوند و نهایتا سیستم به کل سازمان تعمیم داده می شود.
در خدمات پیاده سازی اولیه EPM پیاده سازی تا مرحله دوم برای یک پروژه پایلوت انجام می شود.
دیدگاهتان را بنویسید